FGU

Det vidste du ikke om din lærer – Trine Graversen

Trine Graversen, faglærer på linjen ”Natur & Anlægspleje” på FGU Syd- og Midtfyn i Faaborg

Når jeg virkelig slapper af, nyder jeg en café latte i kolonihaven.

Det er egentlig ret sjældent, at jeg slapper totalt af. Jeg nyder at være i gang og stresser af ved at arbejde i min kolonihave. Hvis jeg skal koble helt af, laver jeg mig en god café latte og sidder og kigger ud over min kolonihave i Odense i selskab med mine to dansk-svenske gårdhunde.

Man vil aldrig møde mig i sofaen

34-årige Trine Graversen er uddannet anlægsgartner-assistent og pædagog. Hun har arbejdet på FGU Syd- og Midtfyn siden uddannelsens start i august 2019. Før det var hun 4 ½ år på Produktionsskolen i Faaborg – først 2 ½ år som faglærer på produktionsskolens grønne linje og derefter som lærer på KUU – Kombineret Ungdomsuddannelse. Hun arbejder på FGU Syd- og Midtfyn, fordi hun nyder at kombinere sine to uddannelser i et job, hvor hun kan hjælpe unge godt på vej.

Jeg elsker at være i gang, og jeg smider mig sjældent på sofaen. Jeg er alenemor og skal sørge for min datter. Jeg stresser af ved at løbe, spille fodbold og arbejde i min kolonihave. At være i gang giver mig energi.

Hvis jeg skulle donere 100.000 kroner til et formål, skulle det være til Den Danske Naturfond

Jeg kunne godt tænke mig at give pengene til deres skovprojekt, hvor de nyplanter skov, eller opkøber skov og udlægger det til urørt skov. Det er enormt vigtigt at sikre vores klima og sørge for, at vi ikke ødelægger mere natur. Skov giver en positiv klimaeffekt, og med urørt skov sikrer vi biodiversiteten, fordi der kommer mange flere svampe, biller mv. end i brugsskove.

Hvis jeg skulle flytte til et andet land, skulle det være Canada

Fordi jeg elsker natur, og Canada har en storslået og mangfoldig natur med store skovarealer, bjergområder, søer, floder og et vildt dyreliv. Så jeg skulle bo i en bjælkehytte i Canada.

Mit største idol som ung var heste

Skal vi tilbage på pigeværelset, hang der hesteplakater, for heste var mit et og alt. Men jeg kunne godt lide skuespilleren Robert Redford. Ikke på grund af hans udseende eller skuespillerevner, men fordi han spillede hestehviskeren i filmen af samme navn, men også Patrick Swayze for rollen i ”Dirty Dancing” – en film fyldt med kærlighed og dans