FGU

Inger Olsen

Det vidste du ikke om din lærer – Inger Olsen

Inger Olsen, kontaktlærer på FGU Basis på FGU Syd- og Midtfyn i Svendborg

Når jeg virkelig slapper af, går jeg en tur

51-årige Inger Olsen er uddannet kok, receptionist, advokatsekretær og har pædagogisk grundkursus. Hun har arbejdet på FGU Syd- og Midtfyn siden uddannelsens start i august 2019. Før det var hun tre et halvt år på Produktionsskolen i Svendborg. Længere tilbage har hun blandt andet arbejdet på et advokatkontor og som kokkefagslærer på Kold College. Hun arbejder på FGU Syd- og Midtfyn, fordi hun bliver glad af at undervise og fordi unge, der har brug for lidt ekstra, lægger hende meget på sinde.

Jeg tager masser af tøj på og går en lang tur. Enten sammen med min mand, så får vi vendt verdenssituationen. Men gerne alene, for så er der kun mig, der skal forholde sig til mine tanker. Jeg bor i Nr. Lyndelse ved Årslev, og det er ikke altid, at køreturen fra Svendborg er lang nok til at få lagt dagens sager og problemstillinger ned i deres respektive kasser med låg på. Men så ordner jeg resten på gåturen på de små stier og i skoven bagved, hvor vi bor.

Man vil aldrig møde mig i Rosengårdcentret

Jeg hader shoppingcentre, der er alt for meget at vælge imellem, for meget larm, for mange mennesker, og det har jeg slet ikke tålmodighed til. Jeg handler helst bare i den lokale brugs. Så jeg sender gerne min mand, hvis der for eksempel skal købes julegaver. Og gerne den lørdag, hvor alle andre også køber julegaver. Et sted jeg heller aldrig ville komme eller aldrig har været på, er på et fodboldstadion. 22 tosser med al for høj løn, der alle løber efter en bold, som kun en kan have ad gangen. Det er kvalificeret spild af tid.

Hvis jeg skulle donere 100.000 kroner til et formål, skulle det være til udsatte børn

Mit omsorgsgen vil gerne give alle mulighed for den hjælp, de har brug for. Det er ikke alle, der født lige heldige, så de udsatte børn lige her i vores samfund, som har brug for, at nogen støtter, hjælper, giver et skub i den rigtige retning. Dem vil jeg gerne hjælpe.

Hvis jeg skulle flytte til et andet land, skulle det være Østrig

Fordi jeg elsker at stå på ski i Østrig, der er dejligt varmt om sommeren, smuk natur og dejlige mennesker, der minder om os.

Mit største idol som ung var Whitney Houston

Jeg har altid spillet musik og sunget, og jeg syntes, Whitney Houston sang fantastisk. Efter de lavede filmen ”The Bodyguard”, var jeg helt solgt. Musikken, alle de der kostumer, og den der stemme, der bare sang som blødt smør. Hun var da for lækker.